Corporate offices – L’oréal

Corporate offices – L’oréal

Een hoofdkantoor dat L’Oréal waard is

Royal HaskoningDHV deed al verschillende projecten voor L’Oréal Skin and Hair Care in China en Indonesië, waaronder de eerste LEED silver projecten in beide landen. Met die successen in het achterhoofd vroeg L’Oréal ons het kwaliteitsmanagement op ons te nemen voor de bouw van haar nieuwe hoofdkantoor en trainingscentrum in de Ciputra World Office Tower in Jakarta, Indonesië. Het hoofdkantoor en de trainingsfaciliteiten zijn verdeeld over drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 50.000 m2.

 

Naast het kwaliteitsmanagement vertrouwde L’Oréal ons de supervisie toe voor de architectuur, constructies, installaties en elektriciteit én de inrichting van het Health, Safety & Environment management voor de site.

 

Dat L’Oréal staat voor schoonheid, is evident in haar branche. Maar L’Oréal staat ook voor innovatie en kwaliteit. Architectenbureau Avip vertaalde deze waarden succesvol in het kleurrijke interieurontwerp. Ons team vormde de ogen en oren van de klant. Als de kwaliteit of veiligheid van de werken in het geding was, werd het werk direct stilgelegd en pas hervat als alle partijen weer op de goede weg zaten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *