Corporate offices – kwaliteit van keuzes

Corporate offices – kwaliteit van keuzes

Kwaliteit van keuzes

Toekomstbestendige huisvesting levert u een groot concurrentie-voordeel op. Royal HaskoningDHV kan u helpen de juiste strategische keuzes te maken en deze keuzes goed uit te laten voeren. Zowel op gebouwniveau als op het niveau van uw vastgoedportefeuille. Immers, iedere vastgoedbeslissing laat diepe sporen na. Zo kan een ontwerpbeslissing over verlichting tot diep in de exploitatiefase de arbeidsproductiviteit beïnvloeden. Wij maken uw kansen, risico’s en kosten zichtbaar in alle levensfasen van uw vastgoed. Met een speciaal oog voor de effecten op eindgebruikers gedurende de hele levenscyclus van objecten en techniek.

 

Decision Intelligence

Effectief sturen op de prijs-prestatieverhouding van uw huisvesting wordt mogelijk met de juiste ‘intelligence’. Royal HaskoningDHV beschikt over een brede expertise, internationale ervaring en een hoogwaardig instrumentarium. Als strategisch partner met implementatiekracht combineren we diepgaande technische kennis met innovatieve procesmethodieken. Van een effectieve stakeholders-aanpak (Virtual Design & Construct) bij ontwerpprocessen tot een circulaire beheeraanpak (Asset Management) van uw complete vastgoedportefeuille. Dit levert u grote winst op in tijd, kwaliteit, prestaties en opbrengsten.

 

 

Als onafhankelijk expert op het raakvlak van organisatie, huisvesting en vastgoed kan Royal HaskoningDHV u strategisch, tactisch én operationeel ondersteunen in het optimaliseren van uw huisvesting.

 

 

right_kol_full

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *